Juan Martínez, enginyer de diferents equips i que a dia d’avui exerceix d’analista a Movistar+, parla sobre els Michelin MotoGP 2016

Juan Martínez, prestigiós tècnic que porta tota una vida vinculada al món de les dues rodes i que a dia d’avui és l’analista dels Grans Premis emesos per Movistar+, analitza en una entrevista a la web oficial del Mundial l’arribada dels Micheli MotoGP 2016.

“Sota el meu punt de vista el pneumàtic té moltíssima influència sobre les prestacions de la moto. Michelin fabrica carcasses més toves que Bidgestone. Aquest últim és un pneumàtic prou estable per fer totes les voltes d’una cursa, però costa fer-lo funcionar. Per pilotar correctament amb els Bridgestone has de ser molt agressiu; si no, no agafa la temperatura òptima i resulta perillós”, manifesta l’excap de mecànics de Nicky Hayden.

Respecte l’arribada de nous fabricants, Martínez ha reconegut sentir-se “un enamorat de KTM pel respecte a la seva pròpia filosofia. Usen un xassís que no és deltabox (doble biga d’alumini), si no un multitubolar; i no hi ha paràmetres que indiquin que aquest tipus de xassís està per sota del deltabox”.