El futbol femení ha sigut protagonista, desgraciadament, aquest cap de setmana. Les jugadoras del Cáceres van ser agredides pels aficionats del Naranjo de Córdoba

Diverses jugadores del Femenino Cáceres de Segona Divisió van ser agredides el diumenge després del partit disputat davant el Naranjo, equip de Córdoba. Segons ‘El Periódico d’Extremadura’, dues d’elles fins i tot van haver d’anar directament a urgències a causa dels forts cops rebuts a l’esquena i al coll, amb esgarrapades i rascades. Les imatges difoses per les xarxes socials parlen per si soles.

Les dues agredides, Nerea i Selene, de 21 i 23 anys, no corren perill. Nerea va amb un collaret i una cèdula per al dit petit, de manera que no podrà jugar el pròxim partit. Totes dues asseguren que van ser agredides per aficionats i fins i tot per algunes jugadores rivals en acabar el partit.

“Estava flipant. M’estan pegant?, em deia a mi mateixa amb les mans al cap. Em van llançar a terra. Només sé que estava envoltada de sis o set futbolistes del Narannjo. Una companya de l’equip es va tirar a sobre per protegir-me i ja em van portar cap al vestidor”, assegura la jugadora en el diari citat.