Café Society‘, de Woody Allen, ha inaugurat la 69a edició del Festival de Cinema

‘Julieta’, el nou llargmetratge del director manxec Pedro Almodóvar, competirà per la Palma d’Or en l’edició número 69 del conegut Festival de cinema de Cannes (11/22 de maig).

La cinta espanyola, protagonitzada per Emma Suárez i la catalana Michelle Jenner, haurà de lluitar per aconseguir l’anhelat guardó amb les noves idees de Sean Penn, Brillant Mendoza, Jim Jarmusch i Xavier Dolan, entre altres.

D’altra banda, el filme ‘Cafè Society‘, la nova pel·lícula de Woody Allen, protagonitzada per Jesse Eisenberg i Kristen Stewart, ha estat l’escollida per donar el tret de sortida, aquest dimecres 11 de maig, a l’esdeveniment cinematogràfic francès per excel·lència.

El jurat per escollir la Palma D’or està compost pel director australià George Miller, el director i guionista francès Arnaud Desplechin, l’actriu nord-americana Kirsten Dunst, l’actriu i directora italiana Valeria Golino, l’actor danès Mads Mikkelsen, el director i guionista hongarès László Nemes, l’actriu i cantant francesa Vanessa Paradis, la productora iraniana Katayoon Shahabi i l’actor canadenc Donald Sutherland.

Aquest matí, la cinta d’Allen s’ha projectat en el Grand Théâtre Lumière del Palais Festivals, i ha estat la 14a ocasió en la qual el director, guionista i humorista nord-americà participa fora de competició a Cannes. Allen ja va inaugurar el Festival en 2002 amb ‘Un final made in Hollywood’ i en 2011 amb ‘Midnight in Paris’.