Junqueras: “Som majoria en les generacions més joves”

0
Oriol Junqueras acampada jove
Oriol Junqueras, a l'acampada jove | Foto: ERC

El vicepresident lider d’ERC considera que l’independentisme a Catalunya serà cada cop més majoritari

El vicepresident de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dissabte que l’independentisme no es rendirà perquè és cada vegada més majoritari: “Som majoria en les generacions més joves i per tant serem cada vegada més”.

“És evident que ni ens rendirem, ni ens cansarem ni ho deixarem estar” ha asseverat en la seva intervenció en un acte polític de les JERC en l’Acampada Jove de Montblanc (Tarragona), on ha recordat que l’independentisme era una opció minoritària fa uns anys.

Davant d’un públic majoritàriament jove, el republicà ha assenyalat que si Catalunya no es converteix en una república independent les generacions més joves viuran pitjor que els seus antecessors: “Això no ho podem permetre”.

 

Neteja davant “les clavegueres”

“Mentre nosaltres omplim places i carrers, l’Estat utilitza totes les seves eines per omplir les clavegueres”, ha afirmat Junqueras, que ha afegit que l’Estat no pot actuar davant de l’honradesa, la valentia i el compromís d’ERC.

“Les clavegueres que l’Estat utilitza són impotents si nosaltres som honrats, valents i compromesos, i estic convençut que ho som”, ha sentenciat, i ha recordat que en 85 anys d’història, ERC no ha tingut cap cas de corrupció política conegut.