El nou fitxatge del RCD Espanyol es mostra il·lusionat amb la seva arribada i amb ganes d’oferir la seva millor versió

“Quique ha estat clau en la meva arribada. Em volia pel projecte, i estic encantat de ser aquí. Tinc moltes ganes de passejar el meu futbol per la lliga espanyola”.

“Tenia ganes de tornar a Espanya, a una de les millor lligues del món. Després de sis anys fora, tenia ganes de tornar”.

“Esperem que aquí podem veure el millor Jurado. Esperem que tot surti bé i que aquest projecte creixi durant aquests anys”.

“Quique és un gran entrenador, i si és aquí és per fer quelcom gran. Jo arribo amb la mateixa idea, què en els pròxims anys aquest equip sigui gran a Espanya i a Europa”.

“Es un plaer tornar a coincidir amb ells. Són grans jugadors i un magnífic entrenador. Que siguin aquí sedueix. Els grans jugadors sedueixen. Aquest equip té molt bona pinta”.

“On jugui serà decisió de l’entrenador. No sé si jugaré per dintre o per fora. La meva intenció es fer-ho lo millor possible, ajudant a l’equip”.

 

 

Ramon Robert

“Vam anunciar a última hora el fitxatge, quan es va tancar”.

“Signa per tres temporades, amb una quarta opcional supeditada al rendiment esportiu”.

“El preu del fitxatge és d’un milió d’euros, i mig més en variables en funció del rendiment. Pot pujar fins els 1’5 milions d’euros”.

“Té una clàusula de rescissió de 16 milions d’euros”.

“Encara no s’ha comunicat res, però esperem tancar la pretemporada en els pròxims dies. Estem ultimant detalls per explicar-ho”.

 

Ángel Gómez

“Seguim en la línia d’un jugador amb jerarquia, amb experiència i que tracta molt bé la pilota. Ens permetrà fer uns alt de qualitat”.

“La relació amb el Quique Sánchez Flores es excel·lent. A distancia, de moment, perquè no és aquí. Es dedica amb cos i ànima. Direcció esportiva i cos tècnic ens hem ‘entendre. A vegades, en el món del futbol, és una relació complexa, però la nostra es sensacional”.

“L’entorn de Pau vol conèixer la seva situació, però la direcció esportiva confia plenament en ell. No tenim ni primer ni segon porter. Són dos bons porters. Tenim plena confiança en el Pau”.

“Vam dividir les incorporacions en tres blocs. La primera, 5-6 jugadors que  esperem tancar-les el mes aviat possible. Dilluns comença la pretemporada, però fins els 31 d’agost el mercat esta obert. Cal estar molt atents”.

“Borja Bastón està amb opció de sortir cedit, però no és una opció per a nosaltres. Estem treballant en perfils diferents”.