Just Cause 3 demana 43 GB lliures en Xbox One

  0
  Just Cause 3 pesarà 43 GB

  Just Cause 3 pesarà 43 GB

  La versió de Just Cause 3 per a la plataforma de Microsoft ocuparà prop de 43 GB, segons la fitxa del joc al basar d’Xbox Live

  Ja coneixem la grandària d’instal·lació de Just Cause 3. Segons els seus requisits oficials, 42,49GB de dades ocuparà el joc en el disc dur de la consola. De moment, solament coneixem l’espai en Xbox One, però és d’esperar que les versions de PS4 i PC del joc siguin similars. Una dada que s’ha pogut conèixer gràcies a la fitxa de Just Cause 3 en el basar d’Xbox Live.

  En la passada generació, per poc que un joc ens demanés 10 GB de disc dur ja era una bogeria, però en l’actual extrany és el títol que no passa d’aquesta quantitat.

  Previst per l’1 de desembre, Square Enix ens promet 1000 quilòmetres quadrats de superfície jugable i llibertat per realitzar missions i dedicar-nos a sembrar el caos. L’editora ha confirmat que Just Cause 3 tindrà un passi de temporada quan arribi a les botigues, amb contingut de combats per terra, mar i aire en noves missions, noves armes i nous reptes protagonitzats per Rico Rodríguez.

  La versió de Just Cause 3 per a Xbox One
  Per descomptat, aquests gairebé 43 GB que ocuparà Just Cause 3 no inclouen el que pesaran els continguts descarregables del seu passi de temporada, però és l’espai bàsic que haureu de fer en la vostra plataforma de joc per poder gaudir del títol d’Square Enix des del primer dia.

  Cada cop queda més clar que l’espai dels discs durs d’Xbox One i de PS4 es queden curts. Els 500 GB d’espai intern que ve amb les versions estàndards, ja que hi han algunes versions d’1 TB, són insuficients a l’hora d’afrontar tota la generació i, només en el cas de la plataforma de Microsoft, es pot optar per la instal·lació d’un disc dur extern que estalvii la necessitat d’esborrar jocs per fer un buit als nous.