El jove cantant presentarà la gira ‘Purpose World Tour’

El jove cantant Justin Bieber ha esgotat les entrades per al seu concert el 22 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, tres mesos després de penjar el cartell de ‘sold out‘ per al concert de Madrid que tindrà lloc l’endemà, ha informat Doctor Music en un comunicat aquest divendres.

Les entrades per als concerts en les dues ciutats van sortir a la venda el passat 17 de desembre per internet, en el marc de la gira ‘Purpose World Tour’.

Amb el nou àlbum ‘Purpose‘, Bieber ha programat una gira de 64 dates per Nord-amèrica amb xous esgotats als Estats Units i el Canadà, mentre que la gira europea començarà a Berlín el 14 de setembre.

El nou treball inclou els èxits What Do You Mean?’ i ‘Sorry, aquest últim produït per Skrillex & Blood, un disc editat en un centenar de països que ha arribat al número u en l’àmbit global en les llistes d’èxits.

L’àlbum té 17 cançons incloses a la llista ‘Hot 100′, de Billboard en una mateixa setmana (superant The Beatles i Drake), i un nou rècord a Spotify, amb més de 200 milions de reproduccions del nou àlbum en la primera setmana.