Jutjat per violar la privacitat de Leo Messi - Diari Català
Els fets van tenir lloc el passat 27 de desembre quan l'astre argentí acudia a la gala dels Globe Soccer Awards | FOTO: FC Barcelona

Un policia de Dubai s’enfronta a una multa i sis mesos de presó per gravar i compartir a les xarxes socials un vídeo amb el passaport de Leo Messi

Un policia dels Emirats Àrabs Units s’enfronta a l’acusació de violar la privacitat de Leo Messi i abusar d’un sistema de telecomunicacions després de publicar a la xarxa social Snapchat un vídeo amb el passaport del jugador. El jove de 26 anys, que ha hagut de declarar al tribunal de delictes menors de Dubai, podria ser condemnat a sis mesos de presó i rebre una sanció de 500.000 dirhams (125.000 euros).

L’acusat, que va fer públic el vídeo i a continuació va escriure “Messi està a Dubai, que faig? El deixo passar o cremo el passaport? Ok, pots passar!”, va declarar que tot es tractava d’una broma i que ho va fer amb el consentiment d’un dels guardaespatlles del jugador. El vídeo va ser denunciat a la policia i el jove va admetre la seva culpabilitat, reconeixent el seu error en publicar aquesta informació.

Vaig anar al mostrador de control de passaports i em vaig adonar que havien deixat el de Leo Messi, així que el vaig agafar i vaig gravar un vídeo mentre ho feia”, va explicar l’acusat al diari estatal d’Abu Dhabi, The National. Prèviament havia vist com li denegaven una foto amb el futbolista al·legant que aquest es trobava molt cansat del viatge i va decidir fer la publicació com una petita broma cap al jugador, que arribava a Dubai per recollir un premi a la gala dels Globe Soccer Awards.

Aquest és el vídeo que va gravar el policia acusat amb el passaport de Leo Messi.