La Juventus presenta ‘LeBron Alves’

0

El defensa brasiler lluirà el dorsal 23 en honor a LeBron James, i convida Javier Mascherano a signar amb la ‘Vecchia Signora’

“Em tocava reinventar-me, per això portaré el dorsal 23 en honor a LeBron James. És un altre jugador que s’ha sabut reinventar”. Amb aquestes paraules es presentava Dani Alves davant els mitjans de comunicació com a nou jugador de la Juventus.

El defensa brasiler, de 33 anys, es compromet amb l’entitat torinesa per les pròximes dues temporades, amb l’opció d’ampliar el vincle un any més: “Per a mi és un gran honor arribar a la Juventus. Formaré part d’aquest equip perquè sé que tenen un somni i vull formar-ne part. Vull guanyar amb ells la Champions League. Dominen des de fa anys la lliga italiana, però volen tornar a guanyar a Europa. És un club històric amb grans futbolistes”.

Alves, durant la roda de premsa, se’n recordava del FC Barcelona: “Hi he passat moments increïbles, allà. Pocs poden dir que han tingut el privilegi d’haver jugat en un equip tan important. Dono les gràcies a tots els que ho han fet possible, però totes les històries tenen el seu final i cadascú tria quan ha d’arribar. Faré tot el possible per poder fer història aquí”.

El lateral, a més, reconeixia que la ‘Vecchia Signora’ rebria amb els braços oberts a Javier Mascherano, futbolista del FC Barcelona que en més d’una ocasió se l’ha situat a la Juventus l’any vinent: “Seria un honor continuar jugant al seu costat, però depèn de molts factors: de la Juve, del Barça i, sobretot, del mateix jugador”.

Dani Alves és nou jugador de la Juventus, ara caldrà esperar si l’argentí també agafa l’avió en direcció Itàlia.