JxSí es reorganitza després del toc d’atenció de Bel

0
germa bel jxsi organ direccio
Germà Bel, de JxSí | Foto: Europa Press

El grup parlamentari decideix organitzar-se de forma més ‘estàndard’ després que Germà Bel presentés la seva dimissió

 

L’òrgan de direcció parlamentaria de JxSí estudia com reorganitzar-se per treballar de manera més semblant a la resta de grups parlamentaris. Si fins ara aquesta direcció era una mera coordinadora, ara passarà també a tenir poder de decisió, com ha ocorregut sempre a la resta de partits.

Aquesta decisió es pren des de JxSí en reacció a la dimissió del que era el membre d’aquest òrgan de direcció, Germà Bel, que va criticar aquesta forma de procedir i demanava que en aquest òrgan les decisions fossin preses només per diputats de JxSí i no per gent de CDC i ERC que no són diputats, com ha passat fins ara.

Informen mitjans com ARA i Elmón que des del nucli dur del partit s’ha entès el missatge que envia la dimissió de Bel i entenen que és moment de canviar. Segons aquests diaris, Jordi Turull (CDC), Marta Rovira (ERC), Josep Maria Forné i Lluis Llach es van reunir amb Bel i van acceptar part de l’anàlisi que fa el que va ser cap de llista per Tarragona per JxSí.

Aviat es proposarà la dissolució de l’actual òrgan de direcció i se’n crearà un de nou del que Germa Bel en formarà part si li demanen. A més, confirma Bel aquest dijous que continuarà al grup parlamentari de JxSí. “Tot allò que serveixi per potenciar el funcionament de Junts pel Sí com una candidatura àmplia i transversal i no com una coalició de partits ajudarà”, ha comentat en una entrevista a Els Matins de TV3.

 

Compartir
Article anteriorL’ONCE reparteix 350.000 euros a Terrassa
Article següent“La famosa lesió de Nadal va ser per un positiu”
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]