JxSí vota conjuntament per conservar els concerts a escoles segregades

0
Parlament Catalunya
Parlament de Catalunya. Foto: Europa Press.

El partit del Govern no es divideix i rebutja una moció de Catalunya Sí Que Es Pot que volia retirar els concerts a les escoles que segreguen per sexe

 

Ha costat una discussió interna però finalment Junts pel Sí ha presentat una resposta conjunta a la moció presentada per Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP) per retirar els concerts a les escoles que segreguen els seus alumnes. Finalment, els 62 diputats de la formació han votat ‘no’ i han aconseguit amb el vot favorable del PP i l’abstenció de C’s tombar aquesta iniciativa.

Durant el debat al Parlament, la diputada de CSQP, Jessica Albiach, havia demanat als membres d’ERC i els independents que fossin “coherents” i es desmarquessin dels diputats convergents. Fins i tot ha acusat a ERC de contradir-se i li ha recordat a la diputada republicana Anna Simó discursos seus de l’anterior legislatura on demanava modificar la LEC per no finançar l’escola diferenciada.

Davant aquest discurs, ha estat la pròpia Simó la que ha acusat a CSQP d’haver presentat aquesta moció no per posar fi als concerts de les escoles diferenciades sinó intentar furgar en les diferències entre els diputats de JxSí, que en les darreres setmanes han protagonitzat més d’una discrepància en votacions al Parlament.

 

Compartir
Article anteriorData i preu de PlayStation VR
Article següentSony respon a Microsoft sobre les partides creuades entre PS4 i Xbox One
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]