El diari Libération revela avui en un ampli ‘dossier’ que Benzema ha estat convocat per les autoritats judicials davant la seva pressumpta implicació per un cas de tràfic de drogues

Karim Benzema no ha estat convocat per Didier Deschamps per jugar amb França davant Holanda i Rússia, però aquest és el menor problema davant les informacions que té actualment el davanter francès.

Segons el diari citat, es relaciona a Benzema amb un pressumpte cas de blanqueig de diners i tràfic de drogues. Aquesta informació judicial, sempre segons el prestigiós mitjà francès, va ser oberta el 17 de setembre de 2015.

Portada d’aquest divendres del diari francès Libération.

Es va relacionar de sortida amb el blanqueig organitzat de diners de dubtosa procedència i amb el tràfic d’estupefaents. El jutge Renaud van Ruymbeke el va convocar com a testimoni, cridant-lo a declarar fa dos mesos, sense que fins al moment la notícia hagués transcendit.

Segons algunes informacions, “Karim ha perdut molts diners en aquest tema”. Encara que l’advocat del jugador, Alain Jakubowicz, s’ha negat a afectuar el més mínim comentari al respecte.