Karma, és el nom que rebrà el primer drone de GoPro

Fa unes setmanes GoPro publicar el primer vídeo perquè comprovéssim la qualitat i estabilitat del drone (Karma) que està a punt d’arribar al mercat. La companyia s’ha vist obligada a endinsar-se al món dels drones, donat el gran èxit que està tenint aquest tipus de dispositius, els quals solen acoblar precisament una càmera de la seva companyia.

GoPro llançarà el proper any al mercat el seu primer drone batejat amb el nom Karma per esdevenir una opció de qualitat als dispositius DJI Phantom, un dels models més utilitzats pels professionals que es dediquen a gravar vídeos des drones.

La idea d’endinsar-se al món dels drones no és una cosa nova

Karma serà un drone de quatre hèlixs, porta sobrevolant el cap de la companyia des del 2014, però fins a mitjans d’aquest mateix any GoPro no va afirmar un interès real per endinsar-se al món dels drones professionals.

Karma GoPro

De moment i fins que no surti oficialment al mercat, no sabem el preu aproximat d’aquest dispositiu, però podem estar segurs que rondarà els 1.000€ com a mínim, situant-se així en una xifra molt similar als models de DJI Phantom, que igual que el drone de GoPro, integra la seva pròpia càmera per gravar vídeos, amb tecnologia de Sony, reduint així la seva dependència de tercers i oferint als seus clients una gran qualitat de gravació, sobretot en entorns foscos.

Presentació i possibles configuracions

Si no hi ha canvi de plans, Karma serà un model de la gamma bàsica d’entrada al món dels drones de GoPro, un moviment lògic per part de la companyia, ja que d’aquesta manera tempteja el terreny, en esperes de l’acceptació final dels seus seguidors.

Molt probablement GoPro aprofitarà el proper CES que se celebrarà a Las Vegas a principis de l’any que ve per presentar aquest dispositiu, esperem que també aprofitin per indicar-nos el preu que tindrà i les diferents configuracions disponibles (en cas de tenir-les), quant a càmera es refereix.