Ken Block presenta el Ford Fiesta de la Gymkhana 8

0

Ken Block estrenarà la Gymkhana 8 el 29 de febrer

Una vegada més, ja el tenim aquí; Ken Block torna amb una nova Gymkhana, la vuitena per ser exactes, i, després de la seva aventura amb un increïble Ford Mustang amb tracció a les quatre rodes, torna a pilotar al seu model predilecte, el Ford Fiesta.

Sens dubte, Ken Block s’ha convertit en un autèntic pilot de masses, és una bestia feroç de les xarxes socials i el seu estatus ja gairebé ascendeix a un mite de la pantalla. El seu periple amb això de les Gymkhanes va començar al 2006 i, des de llavors ha estat un èxit darrere l’altre, sumant milions i milions de seguidors als seus vídeos de Youtube. Òbviament tot això no seria possible sense uns sponsors de primer nivell mundial i, per sort per a ell, pot presumir de tenir-los a cabassos.

Precisament Ken Block no destaca pel seu pilotatge en competició, de fet sempre que ho intenta no aconsegueix grans resultats, però l’espectacle que ofereix no està a l’abast de ningú; en això sí que és el vencedor.

Per a aquesta ocasió, a la Gymkhana 8, Ken Block pilotarà el Ford Fiesta ST RX43 amb 650 CV i un nou disseny exterior que destaca per tenir parts reflectants sobre un fons negre, la qual cosa ens porta a pensar que durant aquesta Gymkhana hi haurà parts fosques on pugui destacar aquest nou disseny.

Per poder gaudir d’aquesta nova aventura de Ken Block haurem d’esperar fins al proper dilluns 29 de febrer quan, definitivament, veurà la llum la nova creació del showman dels derrapatges. De moment, i per anar agafant el gust, podeu mirar el vídeo que us presentem on es mostra la silueta i la decoració de l’espectacular Ford Fiesta ST RX43.