Kenny Noyes torna a casa

0
Notícies positives sobre Kenny Noyes, torna a casa
www.motorpasionmoto.com
Notícies positives sobre Kenny Noyes, torna a casa
www.motorpasionmoto.com

4 mesos desprès de l’accident Kenny Noyes abandona l’hospital per seguir la recuperació al seu domicili

Kenny Noyes va patir un accident el passat 5 de Juliol a Motorland Aragó en una prova del FIM-CEV Repsol, hi va haver una forta caiguda al warm up de Superbikes i una de les motos implicades li va colpejar el cap de forma bastant violenta. Se li va diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic i va ser induït a l’estat de coma.

Al dia següent un comunicat de l’equip informava que havia patit un petit “derrame“. Però uns dies més tard de l’accident, se li va anar retirant la sedació, va obrir els ulls (un signe molt positiu segons els metges) i s’ anava recuperant, tot i que els metges no podien assegurar si passarien setmanes o mesos fins estar ja recuperat del tot. L’última notícia que teníem era que havia abandonat l’hospital de Saragossa per ser trasllat a l’Institut Guttman a Barcelona, un centre especialitzat en la rehabilitació.

Aquest cap de setmana hem pogut saber que el pilot d’Estats Units però afermat a Catalunya tornava a casa. El propi pilot ha penjat el següent missatge a les xarxes socials:

Gràcies pels vostres missatges de suport durant aquests mesos. M’han donat l’empenta que necessitava i avui per fi he tornat a casa. Amb ganes de seguir amb la meva recuperació per estar ràpid al 100%

El seu pare Dennis Noyes (actualment comentarista a Telecinco de les carreres del mundial de MotoGP) era qui informava periòdicament del seu estat a través de les xarxes socials i l’últim missatge que ensenyava era aquest:

“Molts em preguntareu per l’estat del Kenny a Motorland, així que contestaré per aquí, està progressant molt favorablement. Qüestió de temps”.

Es va crear el hastag #FuerzaKennyNoyes a les xarxes socials i van ser moltíssims els aficionats, pilots, mecànics, equips i apassionats del món del motor que diàriament li enviaven ànims i forces.

Per tant, Kenny Noyes va superant les diferents etapes de la seva recuperació i això és una gran notícia pel món del motociclisme. Des d’aquí el volem felicitar per la seva tornada a casa i seguir-li donant ànims per estar al 100% i ja veurem si pilotant una moto aviat.