Khalid El Bakraoui, un dels terroristes suïcides dels atemptats de Brussel·les, va fer-se passar per l’exjugador de l’Inter Ibrahim Maaroufi a l’hora de llogar un apartament a la capital flamenca

Khalid El Bakraoui, un dels terroristes suïcides dels tràgics atemptats que van produir-se Brussel·les, la capital de Bèlgica, va fer-se passar per l’exjugador de l’Inter Ibrahim Maaroufi a l’hora de llogar l’apartament que acabaria convertint-se en el centre neuràlgic de les operacions.

Ibrahim Maaroufi és un futbolista marroquí nascut a Bèlgica. Malgrat haver disputat partits de futbol amb les categories inferiors de la selecció belga, Maaroufi va posar punt i final a la seva etapa amb els flamencs el set de setembre del 2007, en un partit entre Bèlgica i Àustria corresponent a la fase de classificació pel torneig Europeu sub-21 disputat a Suècia l’any 2009. Des d’aleshores, va decidir defensar la samarreta del Marroc.

Un rodamón del futbol

Tot i començar la seva carrera esportiva en equips com l’Inter, el PSV Eindhoven o l’Anderlech, Ibrahim Maaroufi s’ha convertit en un autèntic rodamón del futbol. Avui dia milita a les files del FC Schaerbeek de Bèlgica, però des del 2007 ha passat per Itàlia, Holanda, Suïssa, Marroc i l’Iran.

Ibrahim Maaroufi, durant la seva etapa a l'Inter de Milan | FOTO: tuttosport.com
Ibrahim Maaroufi, durant la seva etapa a l’Inter de Milan | FOTO: tuttosport.com