El Kia Sorento mana en un podi de SUV’s

Fa uns dies us explicàvem el procés de vot per seleccionar el Millor Cotxe de Catalunya d’enguany, premi organitzat per l’Associació de Premsa Motor de Catalunya (APMC), i ara ja tenim guanyador, el Kia Sorento.

Així doncs, el Kia Sorento s’alça com a Millor Cotxe de Catalunya d’enguany en la tercera edició del guardó, reafirmant, un cop més, l’hegemonia dels vehicles SUV en el mercat actual. A més a més, i per seguir animant aquesta teoria, el podia l’han completat dos models més de segment SUV, com són el Renault Kadjar, situant-se a la segona posició, i el Hyundai Tucson, a la tercera.

El Kia Sorento relleva al vencedor de l’edició passada, el petit Renault Twingo. Els criteris de votació es basaven en trobar el model més complet d’una llista de deu. Per poder-ho valorar correctament calia analitzar diferents aspectes essencials com la qualitat-preu, tecnologia, seguretat, prestacions, eficiència, disseny, entre d’altres. El jurat, del qual Diari Català forma part, s’ha decantat cap a un podi replet de SUV’s on el de Kia ha estat el que més punts ha aconseguit. La xifra exacte de les puntuacions encara no la coneixem, però quan es faci pública ja la publicarem.

Així mateix, un punt de les votacions anava destinat per a votar el Millor Directiu de l’Any, i el vencedor ha estat Leopoldo Satrústegui, director general de Hyundai Motor España.

L’entrega dels premis Millor Cotxe de l’Any a Catalunya i Millor Directiu de l’Any es farà durant el primer trimestre del 2016 i Diari Català hi serà present per explicar-t’ho.