Kia Sorento PackWest Adventure | Diari Català

El Kia Sorento PackWest Adventure ha estat preparat per LGE-CTS Motorsports

És un monstre? És un Jeep? No. Llavors, Què és? Us ho dic, Un Kia Sorento. Sí, tal com ho escolteu, el SUV urbà que recentment va guanyar el premi a Millor Cotxe de Catalunya 2016, s’ha transformat en una bèstia pròpia de Jurassic Park. El seu nom complet és Kia Sorento PackWest Adventure i el seu aspecte és gràcies a LGE-CTS Motorsports, un preparador que s’ha posat com a meta transformar la definició de SUV que tots coneixíem fins ara.

Estèticament ja el veieu, gairebé res és igual al Kia Sorento original. Baca en el sostre amb una barra de llum, suspensió i amortidors 15 centímetres més elevats per poder sortejar tots els obstacles, llandes i pneumàtics de grans dimensions, més amplària de vies, proteccions en els baixos, eliminació del para-xocs davanter per protectors de xapa, i un llarg etcètera de modificacions per poder gaudir de ple de la muntanya. A més, afegeix més llums i una pintura molt cridanera en color verd amb un paisatge dibuixat en el lateral.

Kia Sorento PackWest Adventure | Diari Català
Interior descafeïnat

Però tot l’espectacular que és per fora, ho té d’insuls per dins. Res ha canviat, tot segueix igual, excepte per haver pintat de verd alguns dels materials. Sincerament crec que el treball ha quedat a mig fer ja que no poden donar-te aquest exterior amb aquest interior, aquí hi ha quelcom que falla.

Mecànicament sí que ha rebut canvis, encara que no s’ha informat d’ells. Només sabem que la potència ha ascendit fins als 290 CV que van directes a les quatre rodes d’aquest espectacular Kia Sorento PackWest Adventure.