Kilian Jornet guanya la segona etapa de la Pierra Menta - Diari Catala
El podi ha repetit la classificació de la primera etapa, amb Jornet i Jacquemoud al lloc més alt | FOTO: Meltyxtrem.fr

Kilian Jornet i el seu company francès Mathéo Jacquemoud s’han imposat a la segona etapa de la Pierra Menta, referent de les curses d’esquí de muntanya

La parella formada pel català Kilian Jornet i el francès Mathéo Jacquemoud es destaca a la classificació general de la 31a edició de la Pierra Menta després de repetir victòria a la segona etapa de la mítica cursa d’esquí de muntanya als Alps francesos.

El podi ha mostrat la mateixa fotografia que a la primera etapa, amb Jornet i Jacquemoud al lloc més alt, els francesos William Bon Mardion i Xavier Gachet com a segons i els italians Michele Boscacci i Robert Antonioli a la tercera plaça. Des dels primers metres Kilian Jornet i Mathéo Jacquemoud han pres la davantera aprofitant el seu domini a les ascensions, per a ampliar un avantatge que ja arriba als 5’43’’.

Mireia Miró i Clàudia Galícia aguanten al segon lloc

A la versió femenina de la prova Pierra Menta les catalanes Mireia Miró i Clàudia Galícia han mantingut la segona posició de la classificació general gràcies al tercer lloc aconseguit a la segona etapa. Tot i que la seva distància amb les primeres, les franceses Laëtitia Roux i Axelle Mollaret, ja supera els 21 minuts, també disposen d’un coixí important sobre la parella italiana formada per Katia Tomatis i Martina Valmassol, de la qual els separen 3’31’’.