L’estrella dels Lakers ens regala la (pen)última exhibició de la seva carrera amb un partit gairebé perfecte. El base del Masnou, superat

Els Minnesota Timberwolves tenien la oportunitat de guanyar a l’Staples Center de Los Angeles i fer que els Lakers encadenessin la seva pitjor ratxa de la història. Però Kobe Bryant ho va impedir amb una exhibició (qui sap si l’última) titànica (115-119).

L’estrella angelina va assemblar-se al jugador que tots hem conegut: efectiu, decisiu i imparable. 38 punts (amb 7 triples inclosos, una xifra que no aconseguia des del 2008), 5 rebots i 5 assistències. 

“Podré dir els meus fills que vaig jugar contra Kobe Bryant”, va afirmar Ricky Rubio després del matx. El base del Masnou va acabar amb uns bons números (10 punts i 15 assistències), tot i que insuficients.

Altres resultats de la jornada: 

Els Boston Celtics ja superen als Bulls de Pau Gasol en la classificació gràcies a la victòria 97-89 contra els New York Knicks.

James Harden, amb 26 punts i 14 assistències, ha liderat el triomf dels Rockets contra Miami Heat (102-115).

Els Blazers de Portland segueixen en un bon moment i es consoliden a la vuitena plaça de la Conferència Oest després de vèncer als Milwaukee Bucks 95-107.

Finalment, els Raptors han passat per sobre de Phoenix (104-97).