Koenigsegg vol aconseguir un nou récord de temps a l’Infern Verd

Sí, com ho sents. Koenigsegg busca un pilot per coronar-se com el més ràpid de Nürburgring. La marca vol batre el rècord de volta d’un cotxe de producció (de carrer) que a dia d’avui ostenta el Porsche 918 Spyder amb un temps de 6:57 minuts. Ja ho tenia tot planificat amb el seu Koenigsegg One fa una mica més d’un any, però els límits de velocitat, ja aixecats, que es van imposar a l’Infern Verd, van obligar al fabricant a ajornar la seva gesta.

Ara, sense límits, arriba l’hora de l’intent definitiu. Per aconseguir-ho, la marca busca un pilot experimentat que es conegui de dalt a baix el traçat alemany (Sí, potser les hores en el Gran Turismo puguin ajudar-te) i amb la difícil tasca de domesticar al totpoderós Koenigsegg One. Aquest superesportiu ostenta el rècord del cotxe més veloç de la terra amb una velocitat punta superior als 450 Km/h. Per a això es basa en un motor V8 biturbo de 1.341 CV de potència i 1.371 Nm de parell màxim que poden deixar-te, literalment, enganxat al seient.

Koenigsegg busca pilot per Nürburgring | Diari Català
Koenigsegg One

Aquesta oferta de treball es troba penjada en el blog de la marca i en ella s’especifica la tasca del proper pilot que, a més, estarà assessorat pel pilot provador de la marca Robert Serwanski per poder complir a la perfecció amb l’objectiu establert. Per a això el treball serà conjunt ja que saber portar al límit un model com el One no és apte per a qualsevol mà.

Òbviament arrabassar el gran temps del Porsche 918 Spyder serà una tasca complicada ja que més que la potència (el One guanya sobradament) fa falta un bon xassís per poder afrontar totes les corbes de la forma més ràpida possible. D’aquí poc coneixerem si Koenigsegg ha aconseguit el seu objectiu. La guerra dels temps a Núrburgring torna a començar.