La nova KTM RC16 de MotoGP, segueix desenvolupan-se

El Red Bull KTM Factory Racing Team, ha completat amb èxit la primera engegada de la nova KTM RC16 de MotoGP al circuit austríac Red Bull Ring.

Exactament 15 mesos després d’anunciar la decisió de la marca de competir en la categoria de MotoGP en la temporada 2017, la nova KTM RC16 ha començat a rodar.

El pilot de proves Alex Hofmann ha dut a terme una completa sessió de tres dies d’exhaustius assajos amb la moto de MotoGP en un escenari que veurà la tornada del Campionat del Món durant la temporada vinent 2016. Els tests de prestacions portats a cap amb aquesta motocicleta íntegrament desenvolupada en fàbrica per la mateixa KTM, s’han conclòs “de forma positiva i d’acord amb el previst”, segons reconeix la marca.

KTM RC16 de MotoGP - Diari Català
KTM RC16 de MotoGP

Pit Beirer (Director Esportiu): “El dijous passat va ser una data molt emotiva, no tan sols per mi i per a la marca, sinó que crec també per a una gran quantitat d’afeccionats de KTM d’Àustria i de la resta del món. Aquesta primera posada en escena en circuit és tan important com qualsevol temps per volta. Vull agrair molt efusivament el treball realitzat per Alex (Hofmann) i de tot l’equip pels excel·lents resultats assolits. Les sensacions obtingudes i el fet que em estat capaços de rodar un bon nombre de voltes sense cap tipus de problemes ens motiva de forma especial de cara als següents passos en aquest llarg viatge fins a la tornada de KTM en MotoGP en 2017.”

El mateix Alex Hofmann, pilot de proves de MotoGP, s’ha mostrat encantat amb els primers passos de KTM cap al Mundial de MotoGP: “Què puc dir? Doneu tan sols un cop d’ull a les meves botes i a la moto. Estan com noves. No és la primera vegada que faig un treball d’aquest tipus i estic realment impressionat de l’assolit per KTM en tan poc temps. Crec que no tan sols ho podeu veure en la meva cara, sinó també en la de tots els que han treballat aquí de forma tan entusiasta i professional.”

Abans d’acabar l’any estan previstos nous tests amb Alex Hofmann i el segon pilot de proves Mika Kallio, de forma paral·lela a l’intens treball de desenvolupament de la KTM RC16 que se seguirà duent a terme en les instal·lacions de KTM en Mattighofen i Munderfing.

KTM RC16 de MotoGP - Diari Català
KTM RC16 de MotoGP

Fotos: KTM Racing