KTM X-Bow GT Black Edition, vestit de negre | Diari Català

Només es fabricaran cinc unitats del KTM X-Bow GT Black Edition

Segur que molts ja coneixeu al fabricant austríac KTM, però no per les motos, sinó pels seus vehicles de quatre rodes. Aquests es caracteritzen per una relació pes-potència espectacular i una diversió infinita. Doncs bé, al Saló de Ginebra la marca va arribar amb un nou exemple, el KTM X-Bow GT Black Edition, una edició especial per commemorar el tercer aniversari d’aquest model.

La seva gran novetat bàsicament té a veure amb el seu vestit, el qual vesteix a tota la carrosseria d’un negre impol·lut i elegant. A més, també es presenta amb unes llandes de 18 polzades davant i 19 polzades darrere, així com un nou escapament també decorat en negre. A l’interior no busqueu grans coses. És un cotxe fet per conduir (a poder ser en un circuit) i per res més. No li fa falta cap tipus de tecnologia o connectivitat; ell no s’ajunta amb aquestes històries. El que sí que trobem és una tapisseria també de color negre, càmera de visió posterior ja que sense ella seria gairebé impossible veure el que hi ha darrere, detalls en alumini i, com tota edició especial numerada, una placa que l’identifica com a tal.

KTM X-Bow GT Black Edition, vestit de negre | Diari Català
Placa commemorativa

Sota el capó, el KTM X-Bow GT Black Edition també és igual o més interessant; amaga un motor de 2 litres turbo que genera uns més que interessants 320 CV de potència, els quals s’ajunten amb un pes que no supera els 900 quilos i a una fantàstica tracció posterior. Sens dubte, podríem estar davant de la màquina perfecta pels trackdays.

La part negativa de tot això és que només es fabricaran cinc unitats, les quals ja deuen estar totes venudes i, per això, suposem que el fabricant austríac no hagi especificat el preu d’aquest KTM X-Bow GT Black Edition.