L’ anunci televisiu de Street Fighter V homenatja als jugadors

  0

  La nova entrega del popular videojoc de lluita, ja disponible, es presenta amb un emotiu tràiler amb imatges reals 

  Amb Street Fighter V a la venda, i amb l’anàlisi de Diari Català disponible pròximament, Capcom ha decidit publicar un nou spot que parla dels jugadors. Narrat a través de la veu d’Alfonso Vallés, un popular actor de doblatge català recordat al món del videojoc per interpretar a Snake a Metal Gear Solid, l’anunci televisiu de Street Fighter V parla de l’esforç de superació de tots els que l’han jugat.

  Street Fighter V_2
  Chun-Li a Street Fighter V | Font: Capcom

  Street Fighter V està inclòs a la Lliga de Videojocs Professional de Sony, un dels principals torneigs d’àmbit estatal, i centra gran part de la seva experiència al multijugador. D’altra banda, la distribuïdora ja ha confirmat que el videojoc rebrà una actualització gratuïta aquest estiu que oferirà la història del joc. De totes maneres, el joc base arriba amb l’habitual opció arcade que repassa la trama principal de cada personatge.

  Capcom ens ha comunicat que Street Fighter V anirà expandint-se regularment amb noves incorporacions al planter de lluitadors. Comptarà amb extres disponibles mitjançant els Zenny o les Fight Money, una divisa que s’obtè jugant, i totes les actualitzacions del joc arribaran amb l’opció d’adquirir-les sense càrrec.

  Si t’has emocionat amb anunci televisiu de Street Fighter V, pots adquirir-lo per a PlayStation 4 i Microsoft Windows. Per primer cop, els servidors dedicats del joc creuen les versions de cada plataforma fent que els jugadors d’ordinador i de la plataforma de Sony puguin lluitar entre ells.