El PP de Terrassa critica “la passivitat” de l’Ajuntament

0
ayuntamiento de terrassa - Diari Català
Ajuntament de Terrassa

El PP ha reclamat a l’alcalde, Jordi Ballart, i al seu equip que “defensin la Policia”

El PP de Terrassa ha criticat en un comunicat “la passivitat” del govern municipal per no defensar la Policia Local, després de conèixer-se la denúncia de 15 agents a la regidora de la CUP, Maria Sirvent, per presumptes injúries i calúmnies fetes al ple de juliol.

Per a la formació popular és sorprenent la posició de l’Ajuntament “davant de les barbaritats que deixen anar des de la formació antisistema d’extrema esquerra de la CUP” sobre el cos de seguretat egarenc.

El PP ha reclamat a l’alcalde, Jordi Ballart, i al seu equip que “defensin la Policia”, ja que han considerat que la seva actuació fins avui ha estat una deixadesa de funcions.

En aquest sentit ha manifestat que Ballart “seria un exponent del socialisme còmplice amb els radicals d’extrema esquerra, còmplice del comunisme ranci” i ha carregat contra aquesta complicitat d’alguns casos PSOE-PSC amb els moviments d’extrema esquerra a nivell local i autonòmic.

El grup polític ha destacat “la important tasca que desenvolupa la Policia Municipal” i ha assenyalat que sense seguretat no es pot parlar de llibertat i ha apuntat que la seva tasca és fonamental en democràcia.