La 27 edició Mostra d’Igualada

0
Mostra Igualada | Diari Català
Foto: MOSTRA IGUALDAD

La Mostra d’Igualada aposta per les arts escèniques nacionals i internacionals

La Mostra d’Igualada celebra el seu 27 edició, del 7 al 10 d’abril, amb estrenes escèniques nacionals i internacionals dedicades al públic juvenil i infantil, va explicar el festival en un comunicat.

Pensat com un punt de trobada de produccions escèniques infantils i juvenils, la Mostra d’Igualada tindrà estrenes de companyies catalanes com Engruna Teatre, que presentaran ‘Loops‘ i Inspira Teatre, que estrenaran ‘Dibi dubi dubà‘, entre d’altres.

A més també estrenaran la companyia granadina La Rous amb ‘Hilos’, una història d’un personatge que explica la seva vida a través de teixir fils; la companyia El Teatre De L’home Dibuixat de Castelló presentaran ‘Screen Man‘, així com Bambolina Teatre Practicable ho farà amb ‘Cubs‘, un espectacle que canvia en cada funció.

Touch Clown i Accademia Perduta són dues companyies italianes que arribaran a Igualada per estrenar els seus espectacles: els primers s’instal·laran una setmana abans per fer una residència i els segons presentaran ‘H+G‘, un homenatge als germans Grimm Hansel i Gretel.

El cartell escollit per anunciar la programació de la Mostra és del dissenyador Xavier Mula, que ha escollit un coet per crear la imatge gràfica de l’edició, que acollirà un total de 55 espectacles.

De 12 a 18 anys

Una novetat d’aquesta edició és l’ampliació de la franja d’edat, que abans era fins a 16 i ara serà fins a 18 anys, així com que les propostes escèniques per al públic jove passaran a estar a L’Escorxador.

Algunes d’aquestes propostes són ‘Ragazzo, de Teatre Tot Terreny, protagonitzada per Oriol Pla, i ‘Amortal Combat‘ de la companyia Los Moñekos, que barreja dansa contemporània i humor.

Altres espectacles que passaran per la mostra són ‘Vincles‘, de la companyia Bover dedicada al circ, ‘Pelat‘ de Joan Català, també de circ, així com ‘Wabi-SabiMONS Dansa i ‘Bag Lady‘ de The Bag Lady Theater.