La 53 Festa del Roser omple la Rambla de Barcelona

0
53 Festa del Roser
EP: AMICS DE LA RAMBLA
53 Festa del Roser
EP: AMICS DE LA RAMBLA

Flors, cultura i tradició a Barcelona

La 53 Festa del Roser, organitzada per Amics de la Rambla des d’aquest dissabte fins a aquest dimecres, ha arrencat a Barcelona amb l’objectiu que els visitants redescobreixin una Rambla “plena de flors, cultura i tradició“, ha informat l’entitat en un comunicat.

La regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, i el president d’Amics de la Rambla, Joan Olivera, han inaugurat aquesta edició, en què diferents artistes catalans decoren les façanes dels edificis del passeig amb flors.

Aquest any hi han col·laborat un total de vuit edificis: Arts Santa Mònica, Museu de la Cera de Barcelona, l’Ocaña, Hotel D.O., Palau de la Virreina, Hotel 1898, la Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona-Teatre Poliorama, i una intervenció de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins al Portal de la Pau.

L’associació també atorgarà el guardó Ramblista d’Honor, que distingeix ciutadans i entitats que han destacat per la seva aportació a la Rambla i que han dedicat una “atenció especial a aquesta passeig en la seva vida personal, professional o associativa”.

L’objectiu d’Amics de la Rambla és que aquest espai es converteixi en un punt de trobada entre els barcelonins i els visitants, al mateix temps que es tracta de recuperar-lo com a espai de “centralitat i d’activitat ciutadana”.