L’actualització de Windows 10 arribarà al novembre

  0
  Nova actualització de Windows 10 |Diari Català

  Nova actualització de Windows 10 |Diari Català

  Aquesta nova actualització de Windows 10, introdueix millores i afegir nou contingut al sistema operatiu.

  Ens referim a l’actualització Threshold 2, el que suggereix que serà una actualització de Windows 10 amb molts canvis per als usuaris del nou sistema operatiu. L’actualització es diu que conté correccions i canvis en la interfície d’usuari que hi havia originalment per a ser posades en la versió final de Windows 10, però van ser retingudes per alguna raó.

  Aquests canvis inclouen una columna addicional al menú Inici, menús contextuals millorats i barres de títol de colors per a aplicacions d’escriptori.

  Amb aquest reajustament, Cortana tindrà un nou protagonisme en els nostres ordinadors. Des de gestionar notes, esdeveniments i trucades perdudes, fins a estalviar energia o sincronitzar els nostres missatges. Les funcions de l’ajudant virtual, present en més de 110 milions de dispositius, es milloren en aquesta nova versió.

  No presenta cap requisit previ i es pot instal·lar en qualsevol versió immediatament. L’actualització de Windows 10 serà acumulativa, és a dir, no hi haurà necessitat de tornar a activar el sistema operatiu només actualitzar Windows 10 per mitjà de Windows Update i tindrà el nom de “Windows 10 November 2015”.

  L’actualització de Windows 10 també tindrà una nova aplicació de missatgeria, juntament amb una aplicació de Skype, el que farà que Skype sigui nativa amb el sistema operatiu.

  Quan l’actualització de Windows 10 vegi la llum estaríem parlant de l’Actualització de Tardor.