Especial protagonisme per al Lamborghini Murcièlago preparat per a l’ocasió

Ja la tenim aquí, una batalla que es venia anunciant des de fa dies i que ara ja és una realitat. Una lluita ferotge, èpica, amb dos protagonistes increïbles que dominen el drift a la perfecció. I no, no hi és en Ken Block.

La gent de Monster Energy no té límits i cada cop es proposa reptes més difícils. Aquesta vegada s’han desplaçat fins a una població abandonada de Rússia per poder filmar tranquil·lament aquesta batalla de drift que, sens dubte, té un resultat espectacular.

El primer que ens xoca és aquest Lamborghini. Segurament no heu vist cap fent drift ja que aquest és el primer del món. El pilot és Daigo Saito i es capaç de domar aquesta bèstia amb una precisió brutal. La màquina en qüestió és un Lamborghini Murciélago V12 d’aspiració natural que genera 650 CV de potència. Però aquest model té una peculiaritat, i és que ha estat transformat per practicar el drift més espectacular possible. Daigo Sato, de 35 anys, té un ampli currículum en això del drift, a més de ser reconegut com un pilot professional japonès que ha disputat diferents campionats.

A l’altre costat, amb el Ford Mustang RTR V8 de 5 litres i 550 CV, tenim a Vaughn Gittin Jr, un altre mestre del drift que, en aquesta ocasió i sense desmerèixer la seva feina, queda eclipsat per el poderós Murciélago.

Tot dos cotxes han estat perfeccionats en el taller del primer pilot, Daigo Saito Workshop, els quals han rebut el suport incondicional de Liberty Walk, sota el patrocini de Monster Energy, que ha ajudat a fer realitat aquest somni, sobretot el que fa referència al Lamborghini, el qual ha comportat uns 7 mesos de dur treball que va començar amb només la base del xassís, la resta es va anar construint a partir d’aquí, allunyant-se en tots els sentits del model de carrer. En aquesta direcció, estem davant d’un Murciélago de tracció posterior, molt lleuger i amb el motor V12 de 6,2 litres d’origen però elevat fins els 650 CV de potència. Així mateix, també aporta millores als frens i suspensions, així com un kit de carrosseria específic i els colors de Monster Energy.

Si em voleu creure, és moment per preparar unes crispetes i gaudir d’aquesta èpica batalla de drift.