La beta de Star Wars Battlefront, disponible a l’octubre

  0
  Star wars

  maxresdefault

  L’univers molt, molt llunyà de Star Wars Battlefront es deixarà provar durant cinc díes 

  L’esperat retorn als videojocs de la franquícia galàctica més famosa s’avançarà un mes a la seva estrena mundial. Star Wars Battlefront, disponible el 17 de novembre, oferirà accés a la versió beta del joc de manera oberta a totes les plataformes entre el 8 i el 12 d’octubre. D’aquí a dues setmanes, els usuaris de PC, PS4 i Xbox One tindran l’oportunitat de provar les virtuts del pròxim joc basat en l’univers interestel·lar de George Lucas, un dels títols més esperats de l’any.

  Aquesta vegada, el ‘reboot’ de la franquícia Battlefront -sense cap estrena des de fa 10 anys- es focalitza en el multijugador en línia. D’aquesta manera, el contingut disponible la segona setmana d’octubre serà de tres mapes on competir amb la resta d’usuaris d’arreu del món: l’Àrea de Càpsules de Sullust, l’Assalt dels Caminants a Hoth i la missió de Supervivència de Tatooine.

  La primera localització oferirà una cruenta batalla on s’hi embolicaran un total de 40 jugadors que podran anar tant a peu com pilotant els mítics AT-AT imperials o els Y-Wing rebels. El de Sullust serà un combat més estratègic de 8 contra 8, basat en el típic mode “rei del turó” i Tatooine serà el més versàtil, donant l’opció de jugar individualment, a pantalla partida o en línia.

  Un últim trimestre de l’any carregat de força

  L’estrena oberta de la beta de Star Wars Battlefront serveix de preàmbul per l’allau de contingut que rebran els fanàtics de l’univers dels jedi abans d’acabar l’any. El joc s’estrena simultàniament per Xbox One, PS4 i compatibles el pròxim 17 de novembre, un mes abans de l’esperada estrena als cinemes del setè llargmetratge de la mítica saga, ‘Star Wars VII: The Force Awakens’ (títol català a l’espera d’anunciar-se).  Tanmateix, l’editora EA oferirà un joc de cartes amb Star Wars Battlefront i és presumible que la quantitat de marxandatge sobre la franquícia encarat al període nadalenc trenqui rècords.

  7-11