Tots els usuaris de PlayStation 4, fins i tot els qui no compten amb una subscripció a PlayStation Plus, podran fer un petit tast de la pròxima obra de l’estudi Naughty Dog.

Bones notícies pels usuaris que esperen l’estrena de Uncharted 4: A Thief’s End. Per compensar l’aplaçament recent del videojoc fins al 10 de maig, la desenvolupadora Naughty Dog tornarà a publicar la beta de Uncharted 4 sense exclusivitat aquest cap de setmana.

I “sense exclusivitat” vol dir que qualsevol usuari que disposi d’una consola PlayStation 4 amb connexió a internet hi podrà accedir. Mentre la primera publicació de la beta de Uncharted 4 va ser exclusiva als compradors de Uncharted: The Nathan Drake Collection, aquesta es troba disponible a tot el públic, també a aquells sense una subscripció a PlayStation Plus.

Com ja va anunciar Diari Català, parlem del segon cop que Naughty Dog ajorna el videojoc. Ara bé, a diferència d’altres títols que han rebut ajornaments trimestrals o que, fins i tot, se’n van a l’any següent, Uncharted 4 ha passat de març a abril i ara fins al maig.

Data i pes de la beta de Uncharted 4

Des de demà divendres a les 9:00 am (hora del Pacífic) fins diumenge a última hora, la beta de Uncharted 4 estarà disponible. Per poder aprofitar al màxim el temps que oferirà Naughty Dog per provar cadascuna de les novetats que incorporarà el mode competitiu del seu joc, ja es pot començar la predescàrrega de la beta.

Es tracta d’un arxiu que ocupa 7,6 GB, disponible des d’ara mateix accedint a PlayStation Store. La beta de Uncharted 4 arriba amb el mode deathmatch (tots contra tots) amb 3 mapes disponibles. Es tracta d’una oportunitat idònia per fer un petit tast a un dels videojocs més esperats de PlayStation 4 aquest 2016, un títol exclusiu per a la consola de Sony.