La Caixa ajuda a pagar la quota de la Seguretat Social a més de 5.700 joves autònoms

L’Obra Social La Caixa ha ajudat 5.796 joves autònoms a pagar la quota de la Seguretat Social en el marc de l’Estratègia d’Emprenedoria i Ocupació Jove del Ministeri d’Ocupació, ha informat aquest divendres l’entitat.

La subvenció complementa la tarifa plana per a joves autònoms oferta per Ocupació, i permet que, a partir del setè mes de cotització, aquests puguin ampliar els avantatges de la tarifa amb ajudes que ascendeixen a 75 euros mensuals durant mig any.

Els principals requisits per als interessats a acollir-se a aquesta ajuda són ser autònom, haver-se acollit a la tarifa plana del Ministeri, tenir menys de 30 anys en donar-se d’alta i trobar-se en el setè mes o posterior de cotització.

Aquestes ajudes, a les quals l’Obra Social La Caixa destina un pressupost global de 5 milions d’euros, estaran disponibles fins al desembre del 2016, i també inclouen l’impuls del portal Empléate, que aglutina ofertes de treball.

El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, ha remarcat que fomentar l’ocupació entre els joves és “un dels reptes socials del moment”, i que amb aquest projecte volen donar suport als qui inicien un projecte empresarial propi.