A la Fira Mèdica de Düsseldorf

La Cambra de Barcelona ha aconseguit 28 oportunitats de negoci en subcontractació industrial mèdica per a empreses catalanes del sector de les tecnologies mèdiques a la Fira Mèdica Compamed de Düsseldorf celebrada al novembre, ha informat aquest diumenge la Cambra en un comunicat.

El sector de Tecnologies de la Salut a Catalunya suma més de 300 empreses, amb una facturació superior als 3.600 milions d’euros, i utilitza aproximadament 15.000 treballadors, segons les xifres facilitades per la Cambra de l’últim estudi de l’Agència de Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat.

La Cambra ofereix a les empreses entrar a la Borsa de Subcontractació, un servei integrat a la Xarxa Nacional de Borses de Subcontractació Industrial, per ajudar les pimes a internacionalitzar la seva activitat.

Segons l’organització, en l’edició del 2016 la Fira Mèdica de Düsseldorf creixerà per acollir un total de 125.000 visitants i 4.950 expositors.

L’envelliment de la població, la creixent presència de mútues i asseguradores privades, la demanda i l’interès en el tractament de malalties, i l’increment de les malalties cròniques són alguns dels motius per predir un bon futur per al sector.