La càmera de l’iPhone 6s no és la millor, segons DxOMark

  0
  Càmera iPhone 6s

  Càmera iPhone 6s

  L’iPhone 6s té pitjor càmera que molts mòbils Android, segons DxOMark

  Un estudi de l’empresa francesa d’imatge i òptica DxOMark mostra que la càmera de l’iPhone 6S amb prou feines ha millorat respecte a la del seu antecessor i ja no és la millor del mercat, sinó que ha estat superada per les càmeres de telèfons equipats amb Android.

  L’iPhone 6s arriba amb una càmera que, en teoria, és millor que la càmera de l’anterior iPhone 6. Bàsicament, és una càmera de millor resolució aconseguint els 12 megapíxels en lloc dels 8 megapíxels amb què comptava l’anterior vaixell insígnia d’Apple.

  Puntuacio iPhone 6s

  No obstant això les proves dutes a terme en els laboratoris de DxOMark (durant les quals es mesuren factors com l’exposició i el contrast, l’enfocament automàtic o el soroll visual), la càmera del nou terminal d’Apple obté una puntuació de 82 punts, la mateixa que van obtenir l’iPhone 6 i 6 Plus a 2014, per tant a la llista dels mòbils amb millor càmera l’iPhone 6s es queda el desè, estant fins i tot per darrere de l’iPhone 6 i l’iPhone 6 Plus.

  Samsung, Sony, Motorola, LG, Huawei…

  En resum, hi ha set smartphones Android amb millor càmera que el nou iPhone 6s. Dos mòbils de Sony, el Xperia Z3 Plus i el Xperia Z5, que és considerat el millor de tots; dos mòbils de Samsung, el Galaxy S6 Edge i el Galaxy Note 4; un mòbil de Motorola, el Moto X Style; el LG G4; i fins a un mòbil de Huawei, el Nexus 6P. És curiós perquè fins al moment els iPhone sempre havia comptant amb càmeres que estaven entre les millors del mercat, però aquest no serà el cas d’aquest iPhone 6s tot i comptar amb una càmera de 12 megapíxels, en lloc d’una càmera de 8 megapíxels.

  Ranking iPhone 6s

  El millor de l’iPhone 6S a la càmera posterior

  DxOMark indica que la càmera del darrere de l’iPhone 6s ofereix un molt bon rendiment en la fotografia gràcies al seu ràpid acte enfocament, una exposició de gran qualitat, un balanç de blancs de gran funcionalitat, renderitzat de color precís i una bona preservació dels detalls en condicions de poca llum.

  En la part negativa troba que es troba algun soroll visible en condicions de poca llum, ombrejat en els colors en fotos d’interiors, un lleu color groc en exteriors i artefactes ocasionals. Pel que fa al vídeo, DxOMark esmenta que el soroll en circumstàncies de poca llum és un problema, però que en termes generals els vídeos es veuen molt bé.

  Amb tot això esmentat, l’iPhone 6s té una gran càmera que completa a un gran telèfon. L’única cosa destacable és que aquesta vegada no es distancia dels mòbils Android que ja es troben al mercat.