La campanya ‘Recicla Cultura’ recull 3000 llibres en aquesta edició

0

Els llibres recollits és vendran a un preu simbòlic a paredes situades a la Rambla del Raval i Rambla Catalunya durant la Diada de Sant Jordi

La iniciativa Recicla Cultura, que ha organitzat la Fundació Servei Solidari, ha aconseguit recollir 2985 llibres, segons ha informat en un comunicat la Diputació de Barcelona. La campanya que es va posar en marxa per recollir fons amb l’objectiu de finançar cursos d’alfabetització, ha comptat amb col·laboració dels treballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona que han participat en aquesta recollida.

Mitjançant 12 punts de recollida, durant nou dies a diferents seus, un equip de 14 voluntaris s’ha encarregat de rebre i classificar els llibres així com transmetre la iniciativa.

La venda de llibres és dura a terme a parades situades a la Rambla del Raval i Rambla de Catalunya durant la Diada de Sant Jordi i es posarà un preu simbòlic. Aquesta iniciativa en edicions anteriors va proporcionar recursos per dur a terme 42 cursos que van donar beca a 730 alumnes que van aprendre llengua catalana.