El musical sobre ‘La senyora’ parla de guerres, amors i misèries agradables

El dimecres 16 de març, va arribar a Barcelona (concretament al Teatre Tívoli), l’espectacle ‘La Cèlia’, el musical homenatge a  una artista. L’actriu escollida com a paper protagonista és Ivanna Rossi que interpreta a la cantant, actriu i vedette argentina famosa Cèlia Gámez que durant més de cinc dècades va ser estrella absoluta a Espanya en cabarets.

Va fer una gira espectacular al país ibèric després de l’èxit a Buenos Aires. L’obra que està dirigida per Emilio Sagi i amb guió de Santiago Castelo, estarà en cartell fins al diumenge 27 de març.

Cinc intèrprets i tres músics són la clau artística que modelen una companyia i aconsegueixen portar endavant aquesta ambició de producció: reis, guerres, amors, alegries i misèries d’una dona, ‘la senyora’, com molta gent la recorda i que va revolucionar el món del teatre musical conegut com a ‘Revista’.

En 90 minuts l’espectador pot gaudir, segons es pot veure a la promoció que hi ha penjada a YouTube, d’un musical que elimina tota acció dramàtica que es pugui produir. ‘La Cèlia’ et transmet alegría a la butaca des de l’inici. Espanya com a teló de fons per on transita la història amb un vestuari d’infart per part de Renata Schussheim que és exquisidament presentat i educat a límits extrems.

Vols gaudir d’un musical elegant? Doncs aquest espectacle estarà al Tívoli per una breu temporada fins al 27 de març així que haurà de donar-se pressa si són vostès amables receptors d’històries ben acabades i que semblen un sospir. Un sospir musical que encara és més breu del que sembla.