La col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola

0
Col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola | Diari Català
El model més impressionat de la col·lecció, Ferrari F40

La col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola amaga grans joies de quatre rodes

Suposo que tots estareu al corrent dels escorcolls d’avui a la família Pujol Ferrusola, i sinó podeu passar-vos per la secció de política per seguir el cas. Des de motor no entrarem en detalls però sí que farem èmfasi en la col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola, la qual ja vam explicar fa un temps (si cliqueu ho veureu) i ens donava un valor molt superior als 1,6 milions d’euros que calcula Hisenda.

Doncs bé, amb un vídeo publicat per La Vanguardia, ara podem veure aquests preciosos cotxes, una autèntica col·lecció que farà les delícies dels amants del motor. Des d’aquí no volem entrar en cap debat, simplement volem donar l’atenció que es mereixen aquestes joies de quatre rodes, les quals, segons Jordi Pujol Junior i Marta Ferrusola (mare), es compraven en mal estat i a un preu molt econòmic sovint aprofitant amics o coneguts que necessitaven diners urgentment. De fet, Jordi Pujol Junior deia que el Ferrari F40 o el Lamborghini Miura només li havien costat uns 10.000 euros cadascun, quan, en teoria, el seu valor és de prop d’un milió d’euros per cada un, per tant resulta una mica difícil de creure amb tanta diferència.

Amb aquest vídeo podem veure que l’estat de la col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola és impecable i els models que hi apareixen són el somni de molts. Sens dubte el primer model que més ens impacte és el Ferrari F40 conservat a la perfecció i que a Europa es pot arribar a vendre per un preu una mica per sota del milió d’euros. Igual passa amb el Lamborghini Miura, una altra joia automobilística que, segons la versió, pot valer milions d’euros. Tot i així, el de Jordi Pujol Junior no sembla cap edició especial.

Al vídeo on apareix la col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola també es mostra un flamant Ferrari Testarossa, sens dubte un dels cavallino més nostàlgics que es recorden, així com un Porsche 911 del 1973 de color groc amb una estètica molt semblant a la del RS que, en el cas que es confirmés com un RS, també tindria un valor proper al milió d’euros. A més a més, també es veu un Seat 600 preparat per competició, un MGB, motos antigues, entre d’altres. Això és el que es veu en aquest vídeo però, segurament, deu tenir una altra nau amb les altres joies que va confirmar al Parlament com el Mercedes SLR, el Lamborghini Diablo o el Jaguar E-Type.

Independentment com hagi comprat aquests models o els seus processos judicials, sens dubte podem afirmar que Jordi Pujol Ferrusola té un molt bon gust pels cotxes.

Col·lecció de cotxes de Jordi Pujol Ferrusola | Diari Català
El model més impressionat de la col·lecció, Ferrari F40