La creadora d’Angry Birds confirma l’acomiadament de 213 treballadors

  0
  Rovio acomiada a 213 treballadors

  Rovio acomiada a 213 treballadors

  Suposarà una reducció d’un 30% de la seva plantilla, que compta amb un voltant de 700 treballadors

  La companyia finlandesa Rovio Entertainment, creadora de la marca Angry Birds, ha decidit eliminar un total de 213 llocs de treball, el que representa al voltant d’un 30% de la seva plantilla, composta al voltant de 700 empleats, segons informa l’empresa en un comunicat.

  L’empresa finlandesa vol posar en marxa a partir d’ara una reestructuració del seu negoci que té com a objectiu concentrar les seves activitats al voltant de tres àrees principals: jocs, mitjans i productes de consum. La idea de la companyia és rentabilitzar aquestes àrees d’una manera més eficaç ja que, a banda de la sèrie principal d’Angry Birds, la resta d’activitats no estan rendint com s’esperava econòmicament.

  Rovio ja va anunciar el passat 26 d’agost la seva intenció de retallar fins a 260 llocs de treball, xifra que s’ha reduït finalment a 213 després de concloure les negociacions amb els representants dels treballadors.

  Rovio acomiada a 213 treballadors

  En aquest sentit, la companyia ha precisat que aquest procés exclourà als treballadors que s’encarreguen de la producció de la pel·lícula ‘The Angry Birds’ als Estats Units i Canadà, que s’estrenarà previsiblement al maig de 2016.

  No és la primera vegada que Rovio porta a terme un procés de reestructuració de la plantilla. A finals de 2014, l’empresa va anunciar l’acomiadament de 110 empleats a Finlàndia com a part del seu programa de reorganització.