La cultura i ciència trepitja fort a l’Obra Social La Caixa

0
Obra Social La Caixa | Diari Català
Foto: Obra Social La Caixa

L’Obra Social La Caixa ha rebut a les seves instal·lacions culturals i científiques més de cinc milions de visitants al 2015

Els centres propis i les exposicions culturals i científiques de l’Obra Social La Caixa a Espanya han superat els cinc milions de visitants, un 7,4% més que l’any anterior.

A Barcelona, el CaixaForum Barcelona i el CosmoCaixa han sumat més d’un milió i mig de visitants, 1.508.798, ha informat l’Obra Social La Caixa en un comunicat.

El CaixaForum Barcelona ha rebut un total de 775.020 visitants, al llarg del 2015, i van ser les exposicions les que més afluència de públic van tenir, seguides de les activitats educatives, els concerts i les activitats familiars.

L’exposició ‘Pixar. 25 anys d’animació’ ha estat la més visitada de l’any, que feia una repassada a la història de la factoria i incloïa fins 402 peces entre dibuixos, ‘colorscripts’, maquetes, vídeos i instal·lacions.

Altres de les exposicions més concorregudes han estat ‘Gènesi. Sebastiao Salgado’ i ‘Animals i faraons. El regne animal a l’Antic Egipte’, aquesta última fruit de l’acord amb el Museu del Louvre.

Pel que fa al CosmoCaixa Barcelona, ha rebut un total de 733.778 visitants, i entre les exposicions que més afluència van registrar hi ha ‘Experiment any 2100’, una mostra que introduïa el visitant sobre com podia ser el futur.