La CUP creu que la denúncia de Manos Limpias acabarà en res

0
comissions Ferrovial
Salellas demana la compareixença de Mas pel cas Palau | Diari Català (foto: EUropa Press)
L'advocat i nou diputat de la CUP ha parlat sobre la denúncia de Manos Limpias
L’advocat i nou diputat de la CUP ha parlat sobre la denúncia de Manos Limpias

Això sí, asseguren que no es pot confiar en la justícia espanyola i que caldrà veure com acaba tot plegat

L’organització Manos Limpias continua amb el seu reguitzell de denúncies i ahir enmig de la compareixença d’Artur Mas al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, va anunciar que tenia la intenció d’il·legalitzar la CUP. El partit va respondre ahir de forma irònica a les xarxes socials i avui ha dit estar “tranquils perquè som una organització forta i amb gent molt valenta”. Unes paraules que ha expressat Benet Salellas, nou diputat de la Cup per Girona, en una entrevista a ‘Els Matins’ de Televisió de Catalunya.

Amb tot, els cupistes desconfien de la justícia espanyola i per tant es mostren expectants sobre com pot acabar aquesta denúncia de Manos Limpias, ja que “el problema és que no es pot confiar en la justícia espanyola. Jurídicament no té cap base fonamentada però sembla que això ara no té importància i per tant haurem d’esperar a veure què passa amb aquesta denúncia”, ha reconegut Salellas.

Un cop més des de la CUP han tornat a insistir en l’afany de protagonisme de Manos Limpias, en tot el que té a veure amb el procés independentista de Catalunya i han posat en dubte l’eficàcia de les seves denúncies. En aquest sentit Benet Salellas, nou diputat d’aquest partit per Girona ha assenyalat que “Manos Limpias teatralitza molt davant de la justícia totes les seves accions però després la majoria d’aquestes denúncies queden en un no res”.