La data d’estrena de Final Fantasy XV no passarà del 2016

  0

  El director al capdavant del desenvolupament del joc assegura que la data d’estrena de Final Fantasy XV no es farà esperar i s’estrenarà aquest any

  Hajime Tabata ha parlat de la data d’estrena de Final Fantasy XV. El director del projecte s’ha emplaçat a tots els usuaris pendents del projecte per felicitar-los l’entrada al nou any i, aprofitant l’avinentesa, ha assegurat que l’espera no serà llarga. «Finalment estrenarem FFXV aquest any, el 2016!» assegura el nipó al blog de Square Enix, el segell que publica el joc.

  Final Fantasy XV carrega a l’esquena més de 10 anys de desenvolupament. En primera instància es va donar a conèixer com Final Fantasy Versus XIII, un títol exclusiu de PlayStation 3 que més tard es va arribar a dir que s’havia cancel·lat. El joc ha passat per diversos entrebancs, com l’abandó de Tetsuya Nomura al capdavant del projecte per centrar-se en el desenvolupament de Kingdom Hearts III. És per això que la confirmació d’una data d’estrena de Final Fantasy XV ha d’agafar-se amb precaució.

  Un canvi de rumb exemplar

  Tot i els obstacles, el procés de creació de Final Fantasy XV durant l’any 2015 ha despertat bones sensacions. Square Enix s’ha apropat als usuaris més d’una vegada per conèixer les sensacions relatives al videojoc, el quinzè títol numerat de la franquícia. També ha publicat una demo coincidint amb l’estrena de Final Fantasy Type-0 HD, ha realitzat enquestes de qualitat als usuaris i fins i tot s’ha reunit amb ells per conèixer de primera mà la seva opinió.

  Fins i tot s’ha arribat a parlar de l’arribada d’una segona demostració prèvia a l’estrena del joc que, de materialitzar-se, no hauria de tardar massa, sempre i quan no estigui prevista per llençar-se el mateix dia que surti el joc. De totes maneres, si a dia d’avui no hi ha una confirmació oficial, el més probable és que la data d’estrena de Final Fantasy XV s’emplaci a una setmana pròxima al darrer trimestre de l’any.