Dos equips lluitant per la Copa
Mumbrú supera a Savané la temporada passada @solobasket

Dos equips lluitant per la Copa es veuen les cares aquest migdia (13h) a Miribilla. El Dominion Bilbao rep al FIATC Joventut

Dos equips lluitant per la Copa del Rei. Aquest podria ser el titular perfecte per descriure la situació que viuen a hores d’ara el Dominion Bilbao i el FIATC Joventut. Els bascos i els verd i negres es troben igualats a la classificació i no volen despenjar-se definitivament de les vuit primeres posicions que donen dret a jugar la competició del KO.

‘Els homes de negre’ com es coneix als jugadors entrenats per Sito Alonso no estan trobant la línia de resultats de les últimes temporades a casa. Irregulars a Miribilla i amb un molt bon rendiment a domicili el Dominion Bilbao espera fer valer aquest factor pista per sumar la sisena victòria de la temporada i no despenjar-se de les posicions de Copa. Queden cinc jornades i tant bascos com catalans n’han de guanyar quatre per no dependre d’altres combinacions. A les files dels locals hi ha fins a quatre jugadors amb passat a Badalona. Raul López i Alex Mumbrú a més d’Àlex Suárez i Clevin Hannah. Aquests dos últims van estar a la plantilla de la Penya la temporada passada i aquest passat estiu van arribar a Bilbao. En el cas de Suárez però, s’ha de recordar que actualment està cedit al Dominion Bilbao per part del Real Madrid que el va fitxar desprès de pagar un traspàs al FIATC Joventut pels seus drets.

Per la seva banda, els de Badalona porten sis derrotes consecutives i han passat de la segona posició a l’onzena actual. Salva Maldonado està preocupat pel baix rendiment d’alguns dels seus jugadors ja que només Sergi Vidal i Brandon Paul estan sent regulars. A més, aquest duel entre el Dominion Bilbao i el FIATC Joventut el guanyarà aquell equip que estigui més intens i agressiu en defensa. S’enfronten la quarta i cinquena pitjor defensa de l’ACB, un fet que pot explicar la mala dinàmica actual que viuen els dos equips.