La denúncia segueix endavant

0
El jutge ha admès a tràmit la denúncia contra l'òrgan policial, que suposadament es va excedir

El jutge ha admès a tràmit la denúncia contra l'òrgan policial, que suposadament es va excedir

Admesa a tràmit la denúncia contra els Mossos d’Esquadra

El Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Cornellà de Llobregat ha admès a tràmit la denúncia del reconegut advocat perico Arnau Baqué en defensa de dos socis de l’Espanyol que van patir lesions, suposadament per part dels Mossos d’Esquadra, a la finalització del partit de semifinals de Copa del Rei davant l’Athletic Club el passat dia 4 de març de 2015 al Power8 Stadium.

Els fets van succeir en finalitzar el partit, quan els seguidors blanc-i-blaus ja marxaven cap a casa. En aquest cas, tal com van assegurar els dos afeccionats, es van quedar a un bar del voltant de l’estadi, quan vuit furgons dels Mossos d’Esquadra van fer acte de presència i van dispersar la zona. Els dos socis que van patir lesions, membres del grup d’animació de La Curva Jove, van quedar ressagats de la resta, i van ser escorcollats pels agents d’una manera excessivament violenta: sent posats de genolls a terra, fet que els hi va provocar una sèrie de lesions.

El jutge responsable del cas creu que els fets poden ser constitutius d’un acte de lesions i accedeix a la sol·licitud dels demandants, oficiant als Mossos d’Esquadra a aportar tot el material videogràfic realitzat durant les 00:00 i 01:00 hores del 5 de març de 2015. Entre les imatges enregistrades es presentarà  una gravació dels denunciants per tal d’identificar els agents participants en l’escorcoll.

Aquell dia l’Espanyol va caure eliminat de la Copa del Rei en perdre amb l’Athletic Club per 0-2, tot i que ho tenia tot a favor per accedir a la final de la competició després d’haver empatat a un gol en el duel d’anada disputat al nou San Mamés en un partit marcat pel gran joc dels homes dirigits per Sergio González.