El menorquí és el nou responsable de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat (FCEDF) en l’àmbit de la tecnificació catalana de natació

Xavi Cenzano Juaneda, original de Menorca, es converteix en el nou responsable de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat (FCEDF) en l’àmbit de la tecnificació catalana de natació. De fet, el passat divendres 21 de novembre va estrenar el seu nou càrrec participant a la jornada PROMONAT que es va celebrar al CAR de Sant Cugat amb les noves promeses de la natació catalana i els seus tècnics.

Cenzano compta amb una extens i gloriós currículum, i és que durant més de 25 anys ha treballat dins i fóra de les piscines dels quals, 10, han estat com a Director Tècnic del Club Natació Sitges (2004-2014).

La tasca del nou responsable de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat en l’àmbit de la tecnificació catalana de natació es focalitzarà, principalment, en les jornades de tecnificació i en la captació i detecció de nous talents. De fet, en Xavi Cenzano estarà present a la majoria de competicions dirigint als esportistes i observant el nivell dels nedadors catalans.