La Final de GT Academy 2015 té la última parada a Barcelona

  0
  La Final de GT Academy 2015 té la última parada a Barcelona

  La Final de GT Academy 2015 té la última parada a Barcelona

  GT Academy és un programa de descobriment/desenvolupament de pilots

  Va començar en 2008 amb una col·laboració entre Gran Turismo i Nissan. La primera fase són les classificatòries online organitzades dins de Gran Turismo. Es convidarà als millors classificats a participar en els esdeveniments de la final nacional de cada país participant. Els qui guanyin les finals nacionals de les regions europea, asiàtica i internacional participaran en un Race Camp celebrat en ubicacions famoses (com Silverstone, Regne Unit) per a la selecció final de la seva regió. El guanyador final de la regió se sotmetrà a un intensiu programa de desenvolupament de pilots dissenyat per Nissan i tindrà l’oportunitat de participar en la carrera de les 24 Hores de Dubái que se celebrarà al gener de 2016.

  La setena edició de GT Academy començarà les seves classificatòries online el 21 d’abril de 2015 en Gran Turisme 6, exclusiu de PlayStation®3. Esperem veure’t online!

  Els no residents en un país participant poden gaudir del contingut dels esdeveniments online, però no se’ls inclourà en el procés de selecció final.

  Com participar en les classificatòries online

  Inicia Gran Turismo 6 en PlayStation 3 i selecciona l’opció [GT Academy 2015] dins de l’opció [ESDEVENIMENTS ESPECIALS] de la pantalla “El meu Món”, disponible durant el període de classificació online. Tingues en compte que necessitaràs connectar-te online amb el teu PlayStation®3 per actualitzar Gran Turisme 6 a la seva versió més recent.

  S’ofereix “treball de somni” al guanyador de la setena competició NISMO PlayStation® GT Academy.

  Nissan i PlayStation® han unit les seves forces per setè any per oferir un “treball de somni” a un afortunat jugador de Gran Turisme®. La NISMO PlayStation GT Academy desafia les convencions i obre la possibilitat a qualsevol que desitgi competir, ja sigui home o dona, de fer carrera en l’esport del motor. L’edició de 2015 comença matí (21 d’abril) i es perllongarà fins al 16 de juny amb una competició classificatòria de desafiaments en el joc Gran Turisme®6 per PlayStation®3. Hi haurà més possibilitats de classificar-se en una sèrie d’esdeveniments en directe de GT Academy de participació massiva que tindran lloc als països participants.

  GT Academy vol ampliar el seu atractiu en 2015. Nissan i PlayStation conviden a qualsevol que sigui major de 18 anys i que s’hagi preguntat alguna vegada si podria ser pilot de carreres a “prendre un camí diferent” i intentar aconseguir el seu treball de somni mitjançant la competició (subjecta a termes i condicions).

  La versió Europea de GT Academy és encara més atractiva amb la notícia que el Race Camp, el procés de selecció final del guanyador, passarà de Silverstone a l’increïble circuit de Yas Marina en Abu Dabi, capital dels Unió dels Emirats Àrabs. I per si el viatge a Abu Dabi per pilotar els cotxes esportius de NISMO en un circuit de Fórmula 1 de primera classe no fos suficient, el guanyador gaudirà d’una nova carrera que li canviarà la vida amb abundants viatges internacionals, entrenament d’alt nivell, el suport d’un gran equip i un impressionant cotxe d’empresa.

  Com sempre, el drama i l’acció del Race Camp quedaran recollits per les càmeres del programa de TV de GT Academy, que s’emetrà més tard aquest mateix any. Tota l’acció també pot seguir-se a la pàgina de Facebook de GT Academy, Twitter i Nismo.tv.

  La competició GT Academy té un historial de reconeguda eficàcia. Després d’una sèrie de desafiaments en el Race Camp per triar un campió, ell o ella se sotmetran a un dels més avançats programes de desenvolupament de pilots del món. L’intens entrenament integral els prepararan per al premi suprem: una temporada de carreres en la competitiva sèrie Blancpain Endurance al volant d’un Nissan GT-R NISMO GT3 de 550 CV.

  Des de la seva concepció en 2008, l’èxit de GT Academy ha seguit creixent, apuntalado pels impressionants resultats dels seus graduats, que han vist les seves vides transformades en convertir-se en pilots de carreres “esportistes de NISMO”. En 2015, els graduats de GT Academy competiran en el nivell més alt de les 24 Hores de li Mans, així com en la seriï GP3 per a Fórmula 1, en el campionat World Endurance de la FIA, en la sèrie Blancpain GT3 i a la primera classe de la sèrie Super GT de Japó.

  Gareth Dunsmore, coordinador general de comunicacions de màrqueting de Nissan Europe SAS comenta: “Sempre que li explico el concepte de GT Academy a la gent que conec, és igual qui siguin, es queden alucinados. O volen participar ells mateixos o coneixen a algú a qui li encantaria fer-ho. Així que aquest any volem fer GT Academy més gran i accessible que mai. GT Academy ofereix “innovació que emociona”, i volem donar-ho a conèixer tant com sigui possible perquè tots els que estiguin temptats de prendre un camí diferent en les seves vides i seguir un somni no perdin aquesta oportunitat”.

  Kazunori Yamauchi, president de Polyphony Digital Inc. i creador de la franquícia Gran Turisme, explica: “Est és un altre any emocionant i definitori per GT Academy, i una font de gran orgull per a nosaltres. Tenim dos graduats de GT Academy que competeixen a la primera classe de li Mans, i un ambiciós programa que introduirà a nous fans a Gran Turisme quan es posin a prova per veure si tenen el que fa falta per seguir els passos de Jann [Mardenborough], Lucas [Ordóñez] i els altres esportistes de NISMO. És veritablement una competició increïble, i recomano que tothom participi, sigui el que sigui el seu nivell en el joc”.

  La fase classificatòria de NISMO PlayStation GT Academy es duu a terme del 21 d’abril fins al 16 de juny mitjançant un “esdeveniment de temporada” en Gran Turisme 6 per PlayStation 3. La competició està oberta a jugadors majors de 18 anys que resideixin en un dels 12 països europeus participants, que es reparteixen entre els següents grups: França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Península Ibèrica (Espanya, Portugal), Benelux (Països Baixos, Bèlgica, Luxemburg) i Europa Central i de l’Est (Polònia, Hongria, República Txeca).

  Per consultar la llista completa de termes i condicions i conèixer els progressos dels campions de GT Academy, visita les pàgines oficials de GT Academy en Facebook i Twitter.

  Des del dijous 7 de maig

  Per aconseguir aquest objectiu s’ha instal·lat una zona dins de la fira de competició per GT Academy on es podran apuntar tots els que vulguin optar a aquest premi i intentar ser pilots professionals. Per a això, es crearà un rànquing amb els millors temps en cadascuna de les jornades mentre duri la competició i el que aconsegueixi el millor temps, tindrà una plaça directa al Race Camp europeu que, com abans us vam dir, se celebrarà en Abu Dabi.

  La Final de GT Academy 2015 té la última parada a Barcelona

  Recordeu que aquesta promoció comença el dijous 7 de maig i estarà activa fins al diumenge 17, és a dir, 10 dies en els quals podreu participar a Barcelona per aconseguir fer realitat aquest somni de dedicar-vos a ser pilots professionals. Recordeu que en el passat ja es van produir casos de ‘players‘ de Gran Turisme que han acabat complint el seu somni i triomfant en algunes de les competicions més exigents i llegendàries del calendari anual de la FIA.