La Font Màgica de Montjuïc es para

0
Font de Montjuic - Diari Català
La Font Màgica de Montjuïc

Per manteniment i aproximadament es trigués un mes i mig

La Font Màgica de Montjuïc i l’eix Maria Cristina farà des d’aquest dijous fins al 19 de febrer una parada tècnica per conservar la qualitat de les instal·lacions, ha informat aquest dimarts l’Ajuntament de Barcelona.

La parada es realitza per al manteniment anual habitual i es produeix després de les festes nadalenques, en les quals la font ha ofert un repertori de nadales i música tradicional a tots els assistents.

Les tasques anuals permetran la neteja, revisió i manteniment preventiu de la font i dels 44 llacs i les quatre cascades de l’eix Maria Cristina, que inclouen tasques com la desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l’interior de la font.

La font reprendrà el seu espectacle de música i color el 19 de febrer, amb coreografies programades cada divendres i dissabte fins al 26 de març, i cada dijous, divendres, dissabte i diumenge a partir del 31 de març.

Aquesta instal·lació d’aigua rep cada any prop de 2,5 milions de visitants i és una icona de la ciutat des de la seva inauguració el 1929.