La Generalitat assessorarà més de 200 empresaris

0
Generalitat de Catalunya
EP: Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
EP: Generalitat de Catalunya

Un finançament alternatiu a la banca tradicional

EP/ Redacció. La Generalitat de Catalunya, a través d’Acció, assessorarà més de 200 empresaris en instruments de finançament alternatiu a la banca per internacionalitzar la seva companyia en el nou cicle de Tallers de Finançament Internacional que ha començat aquest dimecres a Tarragona, ha informat en un comunicat.

L’objectiu és facilitar eines que financin el creixement d’empreses en mercats exteriors, posant èmfasi en instruments com el ‘crowdlending’ (finançament col·lectiu de préstecs), l”invoice trading’ (descompte de factures) i l’intercanvi de divises entre companyies mitjançant noves tecnologies.

L‘especialització d’aquests tallers respon a la demanda dels empresaris catalans i es fa en coordinació entre Acció, les cambres de comerç catalanes i diversos ajuntaments.

El nou cicle respon a la bona acollida que van tenir els tallers de finançament alternatiu que van arribar a més de 900 empresaris, i en detectar una necessitat en els negocis que busquen internacionalitzar-se.

A més de la jornada d’aquest dimecres a Tarragona, també hi haurà tallers a Manresa, Cabrera de Mar, Gavà, Martorell, L’Hospitalet de Llobregat, Granollers, Cardedeu, Parets del Vallès (Barcelona), Lleida, Tortosa i Valls (Tarragona), entre d’altres.