La Generalitat instal·larà pantalles acústiques a Gavà

0
pantalles acústiques
solucionsacustiques.wordpress.com
pantalles acústiques
solucionsacustiques.wordpress.com

Al pont de la C-234 a Gavà

La Generalitat instal·larà pantalles acústiques al pont de la carretera C-234 a l’altura de Gavà per solucionar les molèsties que pateixen els veïns de l’entorn pel soroll que provoca el trànsit de vehicles.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, així ho ha anunciat el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, a una reunió que ha mantingut aquest dilluns amb l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, a la seu de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat.

La Generalitat invertirà 150.000 euros en 250 metres de pantalles sonoreductores que s’instal·laran durant el primer semestre del 2016.

El director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre ha explicat que “serà una pantalla de metre i mig de formigó i metacrilat i amb això es considera que es podrà esmorteir totalment aquesta problemàtica”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Gavà ha mostrat la seva satisfacció per l’anunci de la Generalitat, però ha recordat que “han passat molts anys, des del 2005, quan va ser plantejada aquesta reivindicació per part dels veïns, de l’Ajuntament i amb força unanimitat de les forces polítiques”.