La intro de Street Fighter V es deixa veure

  0

  La gran final del Capcom Cup Event conclou amb un vídeo amb la intro de Street Fighter V

  San Francisco ha acollit aquest cap de setmana la gran final del torneig del campió mundial de Ultra Street Figher IV, el punt culminant del Capcom Pro Tour, la lliga oficial dels lluitadors professionals del conegut joc de lluita. Per tal de deixar bon regust de cara a l’any vinent, Capcom ha volgut acomiadar-se fins 2016 amb la intro de Street Fighter V, l’esperada nova entrega de la sèrie.

  Street Figher V arriba als consumidors el 16 de febrer de 2016, només per PlayStation 4 i Microsoft Windows, amb un planter inicial inferior a la quinzena que s’anirà ampliant amb diferents paquets de contingut. La intro de Street Figher V mostra lluitadors coneguts com Ryu i Ken, però també deixa espai per les noves incorporacions com F.A.N.G, conegut fa poc amb un tràiler, Rashid i Necalli.

  Un esport que es consolida

  El torneig mundial de Ultra Street Fighter IV ha premiat al guanyador amb 120,000 dòlars i amb la meitat al subcampió. Es tracta només d’un dels molts esdeveniments competitius dins el terreny dels jocs de lluita, on possiblement el més conegut és l’EVO Championship Series. El premi no resulta estrany , tenint en compte que el torneig d’un dels videojocs competitius més coneguts, DOTA 2, ha premiat amb 6 milions de dòlars a l’equip guanyador l’any 2015. 

  Acabada la presentació de la intro de Street Fighter V, el seu productor, Yoshinori Ono, ha anunciat que el Capcom Pro Tour torna al març de l’any vinent amb el nou títol com a protagonista. Amb motiu de l’estrena de la cinquena entrega numerada, els premis partiran amb un pressupost de mig milió de dòlars a repartir entre els classificats. Dels 32 millors jugadors del món a Ultra Street Figher IV, Àsia -i especialment el Japó- domina la classificació: només hi ha tres candidats europeus i set professionals naturals d’Amèrica.