La LFP denuncia les pancartes del RCDE Stadium

0
La LFP denuncia les pancartes al RCDE Stadium - Diari Català
Els jugadors del RCDE Espanyol van aplaudir a la seva afició en acabar l'enfrontament | FOTO: LaLiga.es

La LFP ha denunciat les pancartes ofensives del RCDE Stadium a la Comissió Antiviolència. L’Espanyol es reuneix per prendre mesures contra els responsables

La Liga de Fútbol Profesional ha decidit denunciar les pancartes ofensives exhibides al fons nord del RCDE Stadium a la tornada de l’eliminatòria de Copa del Rey entre el FC Barcelona i el RCDE Espanyol. Segons el diari ‘El Confidencial’, tot i no contenir insults pròpiament escrits l’organisme considera que generen violència i ha estimat oportú remetre-les a la Comissió Antiviolència, que estudiarà una possible sanció per al club blanc-i-blau.

El motiu de la denuncia no només és la presència dels missatges ofensius, sinó el fet de permetre el seu accés a l’estadi i la manca de reacció en no retirar-les quan es van col·locar a la grada. Des del propi club ja s’estan recaptant informes per investigar els motius pels quals les pancartes no van ser retirades, en un intent de localitzar als responsables i reclamar responsabilitats.

El FC Barcelona ja va sol·licitar la presa de mesures i va sorprendre la decisió del col·legiat Fernández Borbalán de no incloure la seva presència a l’acta del partit però malgrat tot la LFP ha pres la resolució d’intervenir d’ofici i comunicar els fets a la Comissió Antiviolència. Algunes personalitats del conjunt ‘perico’ es van desmarcar de l’actitud de la seva afició, entre ells el defensa central Álvaro González.